de var de..

De var inte så värt att jag började skriva på bloggen ens, för jag har helt tappat lusten så jag kommer att lägga ner den!

Pz;*




brumm

Gårdagen spenderades med Mimmi och Rebecka, mimmip har ju tage moppe kortet nu så vi brummade till bergspy kiosken och köpte glass, sen brummade vi vidare.. längtar tills jag tar de, bara 26 dagar kvar!!

Blev inte mke skrivet..

Pz;*





Monki!!

Har inte skrive idag för jag följde med Angelica och hennes fam till UME (Y)
Hur kul som hellst! Har lite bilder från när vi såg Standing Man han är läskig... :$

Vi gick ju SÅKLART till Monkii och jag köpte en jätte stor t-shirt (snygg!!) och ett luftigt linne! Skulle igentligen inte köpa nått menmen.
Lägger in bilder sen på de jag köpte!
VILL HA!!




STANDING MAN















Vi satt och väntade på Angelicas mamma och bella och då kom en skata (tror vi de va) och den kom för nära och de va inge kul för vi blev rädda så då skulle jag spotta och såklart träffade jag ju skatan.., duktigt av mig! Men de var as kul för dom som gick förbi kolla konstigt på oss:$

Gillade dom hör skorna!! Fast jag såg hemsk ut i dom..





Pz;*






Gokart!

Kom hem från gokarten för en stund sen, for dit med syrran och pappa AS KUL! Förra året när vi körde så varva emelie mig men icketsanicket den där gången!! jag sladdade ur banan.. Måste göras om med annat folk måste jag säga:]

Jag stör mig på mitt hår... efter jag har plattat de och 20 min efter så lockar de upp sig igen (!!!) får adhdDamp! de är säkert fuktigt eller vad man brukar säga för då krullar de alltid upp sig..


Pz;*


it's over!!!

HAH, nu är min blogg paus över!! Kommer att skriva men inte varje dag så!:]

Sommarlovet har ju gått as fort jue, 3 veckor kvar.. får ont i magen när jag tänker på de, men de ska ändå bli kul att träffa alla igen!
Va hos mimmi igår ikväll och såg på Family Guy maraton, vi skrattade åt..




Iaf, ikväll blir de återförening men Tezz och Angelica!! Kommer bli åsm♥

Pz;*


RSS 2.0