BLOGG PAUS

har bestämt mig nu för att ta en blogg paus skriber ändå nästan aldrig men får se när jag börjar skriva igen:]


Pz;*


ANUS VÄDER

Blev ingen båt idag.., jävla regn..  Men vi satt blöta inne i kågeklubben å fika(Y) Så dagen spenderades med kusinerna!♥
Och denna kväll kommer att spenderas med Mimmi, vi ska teeeelta!!:D
Imorn >> statsfesten me mimmi rebecka å emmy(Y)♥



Pz;*


TJENA

Tänkte lägga upp bilderna från när jag följde me tezz och rebecka till rebeckas stuga! Vi var på burträsk marknaden först osv.. :] de fanns kappsylöppnare som var gjorda av trä snoppar..



läskiga ögon..






vet inte vad dom tänkte göra.. :]








MKT fler vattenbilder kommer sen ska bara fixa till dom lite:]

Varpå statsfestivalen todayyy med rebecka, emmy, amy, agnes åå tezz as kul! ska nog dit på lörda meh!:] kvällen spendrades med kusinerna som har kommit hit från ume HAH älskar dom, dom e så roliga!
Ska fara till guldsand med båten me dom imorn(Y)


Pz;*


så lyckad..

Jag måste vara värdens lyckade persson.. :] De har då slutat svida men jag kan inte röra där eller nått för så jävlar svider de..

Mamma å pappa drog på fest i byske, syrran drog till robbins lägenhet, jag blev kvar lämnad hemma med min arm, kommer säkert få att stort ERR där..

bra bild...



....


Pz;*



AJJ

JAg åt pizza, fick massa klet på mina händer, gick till toan för att tvätta bort de, sträckte mig efter tvålen, halkade med handen (på tvålflaskan) märkte inte att strykgärnet som stog breve mig var på, brände hela underarmen...

inte så bra bild men ni ser lite iaf.. ser värre ut nu..





Pz;*



RSS 2.0