Never back down

Tjo, sitter vi syrrans dator nu medans hon har somnat i soffan ska kasta en kudde på hon sen så hon blir lite social..:] Va snäll med hon ikv så vi har en film kväll/natt men de lyckades ju.., men vi såg först the perfect man den va typ bra emelie började gråta men NOT ME! Sen såg vi never back down de va typ om nån kille som började slåss osv konstigt nog började jag gråta av den filmen (har ingenaning vf..) jag tyckte typ synd om han för hans pappa hade dött osv, börjar tydligen gråta om en kille gör de:];S'

Den är värd att se!!(Y)
muskler♥



Men nu blir de kuddkrig!♥♥♥♥♥



MOSBA!

Pz;*


why?

Tjo, fan att ryssvärmen har drage vill ha SOMMAR! Skönt med att de ba är typ 4 vecker kvar men allt går ju så sekt..



Pz;*


WAZZUP?

Tjo, har fortfarande inte fått tbx alla mina kontakter.., men som sakt så får jag väl klara mig i några veckor"/ ska be pappa lämna in min mobil för jag får snart damp på min gamla för den ä så liten och har typ as repig skärm så man ser typ inge..

Den gröna är den jag har nu å är den gamla å den svarta är den som är helt fucking pajj:(





Pz;*


JÄVLA MOBIL!!

Tjo, som vissa vet så har min mobil slutat funka eller inte själva mobilen men alla knappar på den har då de, minns inte vad jag har gjort med den utan jag skulle skicka sms till en persson och då kunde jag inte skriva för knappjävlarna funkade inte! så nu har jag min gamla limegröna mmobil, älskar den men den suger lika mke som min förra för alla mina kontakter har fösvunne..
känner mig sååå LYCKAD:(

Om du har mitt nr skicka gärna sms och säg vem de är!:]
Känner mig inte ok för jag kan typ int smsa för jag har ju inga kontakter:(



Pz;*


Take it or leave it

Tjo, vet att jag sug på att uppdatera men jag orkar inte och kommer typ skriva ett inlägg per vecka eller mer!:]

Om en stund ska jag dra till konsum och möta emmy mimmi å linda sen ska vi dra till rebecka och se film, I Think!;D vet inte vilken.. städade mitt rum idag, de drygaste som finns! Fast om jag inte hade gjort de så hade pappa stängt av internet;O (a)



Pz;*


Why can't u just say it?

Tjo, sista dagen på lovet idag.., kändes inte kul att skriva dedär eftersom de har kännts som om de har vare sommar lov:( MEN idag har jag solat i töp 6 timmar!! grymt skönt!! fast jag är röd men får hoppas att jag blir brun:] imorn kommer min pappa att "kapa" nätet, vet inte varför men de suger.. hur ska jag klara mig?!?!:] är as trött så ska nog sova nu.,



Vet att jag ä snygg! (bild från kobbe)

Pz;*


shake it

Tjo, gårkvällen var as sköjj!:] Jag och tezz sov ju hos mimmi, sen så ringde vi rebecka å agnes så då kom dom me. Orkar inte skriva så mkt så här kommer bilder:] Juste, vi såg grodor k-nulla :S USCH!





FATTIGT!!







Nu kommer filmerna!:]
Mina armar ser ut som ankfötter!! (höger)
0.07


Hihi rebeckas rooopma!:] (höger)
0.36



Nu väntar jag på att papi ska komma hem för han har varit å köpt goodis(a)
SOLAT IDAG OCKSÅ, LOVE IT!

Vi körde medandraord:]
Mimmi;Nananananananana Jag; BAAATMAAN!

Pz;*


I can't get out!

Tjo, igår var de as kul, tezz å rebecka kanske märkte att om man är med mig och mimmi så går de inte att prata, om vi väl börjar skratta går de inte att sluta!:] Har några filmer på när vi körde Wii, hah mina armar ser ut som ank fötter! och rebecka gillar att svänga på roompan;)
Ikv ska de oxå bli sköjj, ska till mimmi och äta och sen ska vi nog se på film å sova där!;D









Förlåt va ba tvungen (a)♥

Hinner inte lägga in filmerna gör de imorn

Pz;*


Finally!

Tjo, kollade runt på hemsidor om dom skulle ha fått in nya bikinisar och då hittade jag en as snygg!



Vet inte om jag ska köpa den för den kostar typ 699 fast de ä 25% rabatt, tror inte de ä värt de men man kanske kan gulla lite med papi så han paya?:] Fast jag tror inte han kommer att göra de men man kan alltid give it a shot!


Pz;*


I back in thiiia game

Tjo, har inte skirvit på ett tag och de bero på att jag har inte orkat och jag kan säga att de ha vare jävligt härligt att inte behöva skriva nå på bloggen, men nu kände jag för att göra de, har lite bilder från igår när jag och tezz drog till bbykiosken!:] Sen finns de lite bilder från när vi powerwalkade igår på hennes glogg oxå, HÄR




Jag skulle också ställa mig där men när jag gjorde de så böjade jag mig fram och då höll jag på att ramla i(a)




















Här är en bild på mina lösnaglar, alla har typ lossnat förutomlillnageln på min högra hand så de ser jätte roligt ut! Jag slet av typ 4 st i förrgår för jag orkade inte ha dom längre för dom va bara i vägen.. :] Nu ska jag städa mitt rum och sen ska jag dra till mimmi och göra nå kul där med hon och några till!



Pz;*




It's falling apart..

Tjo, för en liten stund sen kom jag hem från tezz, sovde ju där med hon och rebecka:] Vi gjorde lösnaglar osv, men nu när jag kom hem glömde jag bort att jag hade lösnaglar så då tog jag i scooper för han skällde och såklart då lossnade en nagel.. DRYGT!:] Men ska dra nu för jag ska ut å gå med tezz och rebecka, skriver mer sen ikv.

Peace;*


So you'll just drop it?!

Tjo, igår va jag och tezz ute och körde moppee, gick inte så fort eftersom hon bara får köra 30.. :] men kul var de iaf, vi va typ ute i 2 timmar och mina ben höll på att frysa ihjäl! Men jag roade mig medans hon körde med att ta några bilder för jag tog med moi the camera:]











Har mkt fler men orkar inte lägga ut alla, tezz om du ska ta bilder länka miiig♥


PEACE!
In Youre Face Bitch;*





Is n't it funny?

Tjo, hade äntligen renskrivit klart deckaren igår när jag såg imorse att jag hade 3 sider till att renskriva.., så nu måste jag sitta hela dryga kvällen till att skriva klart! GAH:]
Hade bad på gympan och jag Tezz och Amanda åkte buss för ingen av oss hade cykel, vi fick sluta 20 min tidigare och simma 11 hela längder ist för 16 för att hinna med bussen:] Fast vi hade bara 10minuter på oss att byta om och springa till bussen.. Gu vad vi stressade! Sen skulle jag ta på mig mina tights dom skrik rosa och mina svarta med hål i (fattar inte varför jag tog dom) och såklart fastnade jag med tån i dom så jag tror jag slet upp några hål.. och då kom dom fina orden ur min mun för jag var as stressad också; HELVETES JÄVLA FITTA!!
Haha men som tur så han vi med bussen för den var också typ 5 min försenad + att vi fick halverst klä på oss i busskuren..

Ni vet klänningarna som jag la in tidigare? Iaf så minns jag inte vars jag hittade dom och de känns förjävligt för den vit/svarta va as snygg! Men ska fortsätta leta senare för nu måste jag börja att skriva på den där svenska skiten också..



Peace;*


All the way

Tjo, idag har jag letat hela dagen efter min deckare som ska vara inlämnad på tisadag, klar och renskriven.., och då satt jag och några till i familjen å såg på tv och då fick jag mitt utbrott så dom hoppa till; DEN ÄR HOS EMMY!! Så jag ska hämta den ikv när hon kommer hem och då måste jag verkligen skriva as mkt!:]
Blev ingen moppe igår för syrran ändrade sig och sa att hon inte orkade, DAMN U! (Love U;*) Men vi får se senare i vecka.

  

Grymt snygga!

Peace;*



Nothing can prove that, that's what i think

Tjo, letade efter student klänningar och hittade den vita, sen hittade jag en klänning som jag bara måste ha i sommar! :] Ganska söta faktiskt!
 

Sen har jag också hittat as snygga skor som jag MÅSTE ha i sommar! ;D Gaah!



Peace;*


Let's get started

Tjo, har just tränat klart med syrran, riktigt skönt var de! Märkte när vi skulle stretcha att jag är ovanligt vig.. ;O Men iaf så hade vi tänkt att springa men då regnade de, de stoppade mig men inte syrran fast hon sprang tyå ba i 10 minuter:] Men nu ska jag gå ner å äta. Förästen (stavning) så har papi anmält mig till en EU-moppe kurs! As bra, fast de ä så lång kö så jag kanske inte få ta de iår.., ikv ska jag iaf köra moppe ska bli as kul fast de säger jag varje gång(a)




Peace;*


(Miss U)


Valborgs

Tjo, gårdagen började med att jag och tezz for till folkan, sen kom amanda, såg på killarnas matcher men de gick inge bra för dom:] Dom förlorade dom 2 första och vann sista. De va ganska små drygt där för de fanns typ ingenting att göra men med våra glada humör så klarade vi oss genom kvällen! Men som avslutning blev de att john rammlade över trösken, de va as kul! Igentligen skulle jag och tezz vara med varann långt in på natten men hon fick inte och jag vet inte varför och just nu så svarar hon inte på mina sms men ska fortsätta bomba hon!

En "fin" mobil kvalla på den "stora" Majbrasan..
Jag va inte så stadig heller:]



Idag har jag ingenaning om vad jag ska göra, så om nån är sugen på att göra nå så "slå en pling"hah! 0767877563
Vi ska ha skrivit klart deckaren eller renskrivit den och då äre ju så att jag hittar den inte!! Har vänt mitt rum uppochner, hittar den inte, sök nere i köket, hittar den inte, har letat i mitt skåp på skolan, hittar den inte, VARS ÄR DEN?!;O 
I Go Crazy!

Juste för några dagar sen så provade jag göra en Fiskbensfläta på syrran och den blev typ bra,



Sen gjorde jag en sån där kedja tror jag de heter:]





Här får ni en bild på moi halverst sminkad med de bjuder jag på!




Peace;*




RSS 2.0